Ald Weishoès | Venlo Verenigt
16109
page-template-default,page,page-id-16109,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Venlo Verenigt

Ald Weishoès presenteert evenement ‘Venlo Verenigt’

Op zondag 16 september zal het gloednieuwe evenement ‘Venlo Verenigt’ opnieuw plaats vinden in de binnenstad, in en rondom het Ald Weishoes. Het evenement waarbij culturele verenigingen zich kunnen presenteren aan het Venlose publiek.

Het Ald Weishoes is de broedplaats voor Venlose verenigingen en faciliteert het hele jaar door diverse ruimtes aan verschillende groepen. Venlo is vele verenigingen rijk en wil juist deze doelgroep de kans bieden zich te presenteren. Zondag 16 september zijn er in en rondom het Ald Weishoes verschillende optredens, stands, workshops en activiteiten te beleven. Buiten verenigingen die zijn verbonden aan het Ald Weishoes kunnen ook andere culturele verenigingen zich aanmelden om zich deze dag te presenteren.

Venlo Verenigt vindt plaats op de dag na de Nach van het Limburgs Leed. Niet geheel toevallig, aangezien die dag altijd het culturele seizoen werd geopend door middel van de jaarlijkse Ouverture. Twee jaar geleden heeft de organisatie echter aangekondigd dat dit de laatste editie zou zijn. Het Ald Weishoes springt hierop in en hoopt het ontstane gat te vullen door middel van het nieuwe evenement. Op deze manier krijgt het culturele verenigingsleven toch de kans om het cursusjaar feestelijk in te luiden.

Het programma van Venlo Verenigt wordt binnenkort bekend gemaakt. Wil je zelf deelnemen met je vereniging? Meld je dan aan via venloverenigt@aldweishoes.nl.