Ald Weishoès | NUATH
15820
post-template-default,single,single-post,postid-15820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

NUATH

NUATH

NUATH bestaat uit zo’n 20 muzikanten met een traditionele bezetting van slagwerk, trompetten, trombones, tuba’s, baritons, alt-saxofoon en een sousafoon. Geen podium is ons te groot met een set van 2 keer 45 minuten, gepresenteerd door onze frontmen/zangers. Van stil zitten houden we niet: een aantal CD’s staan op onze naam. Waarvan de laatste “Zurtitrie”, een verkenning in de popmuziek.

Een 20-jarige Venlose traditie van Nappes Op de Proms (waarbij wij Venlose carnavalsliederen door de origineel uitvoerende artiest op de bühne brachten) hebben wij afgesloten. Tegeswoordig brengen wij ’t RoèteGetoèt in de schijnwerpers, op een bomvol plein voor het statige Venlose Stadhuis. Ons motto: Alles kan! Van optredens/evenementen hoeven wij financieel niets aan te verdienen,het ons ook niets kosten. NUATH (Neet Um Aan Te Huùre) is op 1 april 1976 opgericht en is inmiddels uitgegroeid als voorwaardig muziekgezelschap en gaat NUATH niet meer door ut leven als ‘dweilorkest’.

Kijk voor meer info op http://www.nuath.nl

NUATH repeteert op de woensdagavond.